Om ossAlt for lenge har sparetjenester vært forbeholdt de få, fremstått kompliserte og kostet for mye. Vi startet Kron for å vise at å investere sparepenger kan være lønnsomt og enkelt, med kundens beste i fokus. Mange i bransjen bruker et vanskelig språk og skjuler kostnader. I Kron snakker vi ikke "finansk" og vi kutter fordyrende mellomledd. Kron skal være åpne og ærlige, tydelige og uredde. Vi har ett mål: å bygge den beste sparetjenesten.

Derfor kaller vi Kron den nye sparekontoen.
Kron forklart på 44 sekunder

Dette er Kron

Joar Hagatun

Joar Hagatun

Leder

Joar er Siviløkonom fra NHH og etterutdannelse fra Harvard BS. Han har lang erfaring fra finans, sist som senior porteføljeforvalter i Formuesforvaltning. Joar er gründeren bak Kron med et sterkt ønske om å gi kunder gode råd.

Kevin Zhang

Kevin Zhang

Teknologi og sikkerhet

Kevin har master fra Kungliga Tekniska Högskolan og Stockholm School of Economics. Han har bred erfaring med IT-prosjekter fra Nokia og Ericsson. Kevin sover ikke før din data er sikret.

Celine Reed

Celine Reed

Kundereise

Celine har master fra Manchester BS med etterutdanning fra Harvard BS. Hun har bred internasjonal erfaring fra Nestlé med kategoriutvikling og digitalisering. Celine vil fjerne ‘finansk’, så sparing blir enkelt for alle.

Håvard Solheim

Håvard Solheim

Spareekspert

Håvard er Siviløkonom fra Universitet i Tromsø og autorisert finansiell rådgiver. Han har jobbet som rådgiver hos Formuesforvaltning med fokus på gode råd. Håvard drives av å finne de beste fondene.

Ole Jacob Sunde

Ole Jacob Sunde

Styremedlem

Ole Jacob er styreleder i Schibsted ASA og var gründeren bak Formuesforvaltning i 2000. Han er utdannet ved Kellogg School of Management, Northwestern University. Ole Jacob er en drivkraft for at flere skal få tilgang til gode råd.

Isabelle Ringnes

Isabelle Ringnes

Styremedlem

Isabelle har en master fra the New School i New York og har studert ved Singularity University. Hun er entreprenør, stifter av TENK nettverket og har erfaring fra Schibsted. Isabelle digger nyskapning og gode ideer.

Eian Sandvik

Eian Sandvik

Spareekspert

Eian er finansiell rådgiver under autorisasjon og har en bachelor fra University of Utah. Han har erfaring fra investeringsbanken Goldman Sachs i Zurich og USA. Han digger å gi gode råd.

Tine L’Orsa Eriksen

Tine L’Orsa Eriksen

Spareekspert

Tine er finansiell rådgiver under autorisasjon og er Siviløkonom fra Handeshøyskolen BI. Hun har erfaring med ulike finansielle oppgaver ved Bojar AS. Hun elsker en god diskusjon om fond.

Andriy Yartys

Andriy Yartys

Lover og regler

Andriy har 11 års erfaring fra både Finanstilsynet og Formuesforvaltning. Andriy har en master fra University of Birmingham. Han er mannen som sørger for at Kron følger alle lover og regler.

Rabia Mahmood

Rabia Mahmood

Spareekspert

Rabia er finansiell rådgiver under autorisasjon og har en bachelor fra Handeshøyskolen BI. Hun har seks års erfaring innen kundeservice og ingenting gjør henne gladere enn tilfredse kunder.

Vegard Øye

Vegard Øye

Økonomi

Vegard er statsautorisert revisor og siviløkonom fra NHH. Han har sterk bakgrunn innen økonomi, som revisor i Deloitte og økonomisjef i Formuesforvaltning. Vegard har et øye for tall og detaljer.

Lars Christensen

Lars Christensen

Styremedlem

Lars har en master fra University of Strathclyde. Han har 9 år med bransjeerfaring fra DNB og Formuesforvaltning, før han startet sin egen bedrift Angler.no. For Lars er fornøyde kunder det viktigste!

Øystein Bø

Øystein Bø

Styreleder

Øystein var med å starte Formuesforvaltning i 2000 og jobbet før det i Storebrand. Han har en bachelor fra Handelshøyskolen BI. Med mer enn 20 års finanserfaring og lidenskap for privat sparing har Øystein vært en nøkkelperson i oppbyggingen av Kron.

Sindre Østgård

Sindre Østgård

Styremedlem

Sindre har en MBA fra NHH. Han har 10 års erfaring fra NRK og Discovery, blant annet som leder for digitale tjenester. Sindre brenner for smarte digitale løsninger.

Anders Zachrisson

Anders Zachrisson

Styremedlem

Anders er siviløkonom fra Lund Universitet. Han har 20 års erfaring innen finans, blant annet med å starte Skandiabanken og som leder av strategi i Formuesforvaltning. Anders elsker fornøyde kunder.

Ida Kristine Haavi

Ida Kristine Haavi

Spareekspert

Ida er finansiell rådgiver under autorisasjon og har en bachelor i internasjonale studier fra Universitetet i Oslo. Hun har tidligere jobbet for organisasjonen Partnership for Change, og brenner for å formidle finans på en forståelig måte.

Ludvig Løddesøl

Ludvig Løddesøl

Spareekspert

Ludvig er ferdig med sin dobbelgrad innen computer science og finans neste år. Han er en trouble shooter med gode ferdigheter innen koding. Hvis det er problem i kundereisen, gir ikke Ludvig opp før det er fikset.