Kron Valentines Day Blogg

Hva du ikke skal prate med partneren om på Valentine's Day!

12. February 2018

Valentine’s Day er dagen for romantikk og kos! Spar derfor den gode pengesamtalen med kjæresten til 15. februar når dere fortatt lever på en rosa sky.  Samtalen kan være vanskelig, men desto viktigere for å lykkes med parforholdet på sikt. Her gir vi deg noen tips til hvordan du kan komme i gang og til hvordan dere kan ordne pengene mellom dere.  

Les mer
Kron Aksjefall Blogg

Aksjefallet: Hva bør du gjøre nå?

07. February 2018

Vi har nettopp vært igjennom en av historiens lengste perioder uten større fall i aksjemarkedet. Pilene har stort sett pekt oppover siden 2011. Mange har tjent mye på fond og aksjer. Men lange perioder med vekst får oss til å glemme at aksjemarkedet svinger. Det ligger i markedets natur. Og avisene kaster seg på med store overskrifter og analyser som kan skape usikkerhet. Her gir vi svar på de fire vanligste spørsmålene rundt aksjefallet vi har sett denne uken.

Les mer
Kron Fond Du Bor Unnga

5 fondstyper du bør unngå i 2018!

03. February 2018

2018 er godt i gang og flere hundre tusen nordmenn forsøker nå å manøvrere seg gjennom jungelen av fondsmuligheter. Alternativene er mange og det er krevende å finne ut hvilke fond som er best for akkurat deg. Her gir vi deg et innblikk i hva du bør se etter, og hvilke fond som bør få varsellampene til å blinke rødt.

Les mer
Kron Blogg Hva Er Aksjer

Hvorfor svinger aksjer i verdi?

15. January 2018

Du investerer sparepengene dine i aksjer eller aksjefond. Over tid vil verdien på dine aksjer svinge – noen ganger flere ganger i løpet av en dag. Men hva betyr det at aksjer øker eller synker i verdi? Og hvordan skjer det?

Les mer
Kron Blogg Nyttar

Invester med angrefrist!

08. January 2018

Nå kan du prøve fondssparing med oss i Kron, og vi garanterer for sparebeløpet de første 30 dagene. Det vil si at vi tar alt av risiko og du får fortjenesten. Inngangen til et nytt år gir oss alle nye muligheter. Og i 2018 en mulighet du som sparer aldri har opplevd før. I dag lanserer vi kampanjen Garantert Godt Nytt År.

Les mer
Kron Blogg Miljofond

Bli en klimaforkjemper med dine investeringer!

03. January 2018

Er du en av dem som tenker at du burde gjøre mer for å ta vare på klima? Ønsker du også å spare mer? Da kan du slå to fluer i en smekk og investere sparepengene dine i klimavennlige fond. Slik kan du få en bedre økonomi og bekjempe klimaendringer samtidig. 

Les mer
Kron Blogg Ips

Gode nyheter for deg som vil spare til pensjon!

19. December 2017

Vi har vel alle tenkt at vi burde begynne å spare til pensjon. Men i dag gjør kun 20 % det her til lands. Kanskje du allerede er blant disse – eller er du blant de fleste av oss som kan trenge en ekstra dytt for å komme i gang? Uansett har vi gode nyheter til deg. 1 november endret ordningen for individuell pensjonssparing (IPS) form og er blitt en mer gunstig spareform for mange.  

Les mer
Kron Blogg Jul

Ta juleferie med god samvittighet!

12. December 2017

Desember er en travel måned, med mye som skal gjøres og mennesker som skal treffes. Selv om det er travelt, er det lurt å sende en tanke til sparepengene dine også. Denne artikkelen gir deg en smørbrødliste over fem ting du bør huske på før jul, så du kan ta juleferie med god samvittighet.  

Les mer