Bli kunde
Black Friday Blog Post 2019 1

Black Friday - 5 tips for å ikke miste hodet

27. November 2019

Mange butikker er allerede i gang med tilbud, men på fredag smeller det med Black Friday og rabatter på alle kanter. Flere har litt blandede følelser til denne dagen, men har du noe du uansett skal kjøpe er det en fin anledning til å spare noen kroner. Her finner du våre beste tips til hvordan du kan gjøre gode kupp uten å miste hodet helt.

Les mer
Tidshorisont Blogg Sparing og investering

Hva er egentlig lang tidshorisont?

22. November 2019

Banker og finansielle rådgivere maser alltid om at man skal ha lang tidshorisont når man sparer i aksjefond. Har du under 10 år i sparehorisont har du etter definisjonen ikke en lang tidshorisont. Under kan du lese om hvorfor.

Les mer
Untitled Design 16

Hvorfor sparer du ikke i fond?

15. November 2019

Som rådgiver får jeg høre mange unnskyldninger om hvorfor folk ikke sparer i fond. Noen av unnskyldningene er riktige, men mange er også basert på myter og frykt.

Les mer
Norsk Krone

Kronen svekker seg, og dette betyr det for deg

04. November 2019

Vi forklarer deg hva det egentlig vil si, og hvordan det påvirker lommeboken din.

Les mer
Joar Med App Bloggformat Nyheter

Hva skjer i Kron?

10. Oktober 2019

Målet med Kron er å lage Norges beste sparetjeneste. Det betyr at vi skal gjøre fondssparing billigere, enklere og ikke minst morsommere for alle. I altfor lang tid har finansbransjen oversett behovet til deg som sparer, og ikke minst tatt en for høy pris.

Les mer
Aksjer Faller Aktuelt

3 % fall i aksjer, og det går bra!

07. August 2019

Usikkerhet rundt handelskrig har sendt globale indeksfond ned med ca. 3 %. Etter en fantastisk start på året kjenner du deg kanskje igjen i at fondssparing kan være risikosport, og lar deg friste av uttaksknappen. Vi har valgt å gjøre det stikk motsatte i Kron – det er nå kjøper vi mer aksjer til kundene våre. Spareekspert Håvard Solheim forklarer deg hvorfor!

Les mer
Rett Opp Okonomien

Rett opp økonomien etter sommerferien

06. August 2019

Ble sommerferien litt dyrere enn forventet? Eller har du lyst på en ny start for økonomien? Her får du noen enkle tips for hva du kan gjøre.

Les mer
Rentene Oker Hva Gjor Du Na Aktuelt

Rentene øker! Hva gjør du nå?

20. Juni 2019

Sentralbanken har i dag økt styringsrenten fra 1 til 1,25 %. Det betyr dyrere forbruk, samtidig får du mer igjen for sparingen din. Så er renteøkningen bra eller dårlig for deg?

Les mer