Bli kunde
Norsk Krone

Kronen svekker seg, og dette betyr det for deg

04. November 2019

Vi forklarer deg hva det egentlig vil si, og hvordan det påvirker lommeboken din.

Les mer
Joar Med App Bloggformat Nyheter

Hva skjer i Kron?

10. Oktober 2019

Målet med Kron er å lage Norges beste sparetjeneste. Det betyr at vi skal gjøre fondssparing billigere, enklere og ikke minst morsommere for alle. I altfor lang tid har finansbransjen oversett behovet til deg som sparer, og ikke minst tatt en for høy pris.

Les mer
Aksjer Faller Aktuelt

3 % fall i aksjer, og det går bra!

07. August 2019

Usikkerhet rundt handelskrig har sendt globale indeksfond ned med ca. 3 %. Etter en fantastisk start på året kjenner du deg kanskje igjen i at fondssparing kan være risikosport, og lar deg friste av uttaksknappen. Vi har valgt å gjøre det stikk motsatte i Kron – det er nå kjøper vi mer aksjer til kundene våre. Spareekspert Håvard Solheim forklarer deg hvorfor!

Les mer
Rett Opp Okonomien

Rett opp økonomien etter sommerferien

06. August 2019

Ble sommerferien litt dyrere enn forventet? Eller har du lyst på en ny start for økonomien? Her får du noen enkle tips for hva du kan gjøre.

Les mer
Rentene Oker Hva Gjor Du Na Aktuelt

Rentene øker! Hva gjør du nå?

20. Juni 2019

Sentralbanken har i dag økt styringsrenten fra 1 til 1,25 %. Det betyr dyrere forbruk, samtidig får du mer igjen for sparingen din. Så er renteøkningen bra eller dårlig for deg?

Les mer
Hvordan Kan Du Bli Familiens Okonomiekspert

Hvordan kan du bli familiens økonomiekspert?

17. Juni 2019

Er du den som blir spurt om å ta kontrollen over budsjett, planlegging av ferier, handling, sparing og alt annet innen økonomi? Er du ofte utnevnt som økonomisk ansvarlig? Da har vi noen tips til deg for å ha enda bedre oversikt og for å beholde denne rollen!

Les mer
Fa Mest Mulig Ut Av Fp Sparing og investering

Bli millionær av feriepengene

14. Juni 2019

For mange av oss kan det nesten føles ut som å vinne i lotto når feriepengene kommer på konto, til tross for at det er vår egen fortjeneste. Som regel kan det resultere i en brukerfest, og når sommeren er på hell vet du kanskje ikke helt hva pengene gikk til. Er du en av de mange som heller vil få litt ekstra ut av pengene? Vi har et godt alternativ til deg.

Les mer
Skal Du Gifte Deg  Skjekk Vare Betse Sparetips Personlig økonomi

Skal du gifte deg? Sjekk våre fire beste sparetips

11. Juni 2019

Et bryllup kan bli veldig dyrt, men det er ingen fasit på hvordan det skal feires eller hvor mye penger der bør bruke. Dagen bør bli slik du og din partner ønsker! Derfor har vi samlet fire gode tips for å få det bryllupet dere vil ha uten å bli ruinert.

Les mer