Bli kunde
Dagligleder Joar Hagatun

Kron vant test av spareroboter

29. November 2018

Dine Penger har gjennomført en test av de fire sparerobotene som finnes tilgjengelig i Norge i dag fra Nordnet, Nordea, Sbanken og Kron. Journalisten investerte 10.000 kr hos alle og vurderte hvilke råd han fikk, pris og generell brukeropplevelse. Vi i Kron-teamet er veldig stolte av at Dine Penger likte Kron best.

Les mer
Warren Buffet

Verdens ledende investor anbefaler indeksfond

19. November 2018

Warren Buffett er en av tidenes mest suksessfulle investorer og verdens tredje rikeste mann. Formuen sin har han skapt gjennom langsiktige og trygge investeringer. Her får du hans beste investeringstips.

Les mer
Investeringsselskap

Aksjesparekonto eller investeringsselskap: hva bør du velge?

07. November 2018

Etter at Aksjesparekonto kom på markedet i fjor, har flere fått tilgang til fordelene med å investere i aksjer og aksjefond. Først og fremst gir det skattemessige fordeler. Men finnes det fortsatt grunn til å velge investeringsselskap?

Les mer
Ask Spare Fond

Lei av unødvendig skatt?

31. October 2018

Den gjennomsnittlige nordmann sparer ca. kr. 181 000,- på aksjesparekonto. Dersom du flytter aksjefond inn på aksjesparekonto før nyttår, så slipper du unødvendig skatt. Skynd deg å utnytte skatteregelen før året er omme.

Les mer
Ask For Deg

Bør du egentlig ha Aksjesparekonto?

31. October 2018

Aksjesparekonto (ASK) ble lansert i fjor høst. Det ga flere fordeler for fondssparere. Men hva er forskjellen på å spare med Aksjesparekonto og annen fondssparing? Og finnes det noen ulemper?

Les mer
Ikke Alt I Aksjefond

Ikke spar alt i aksjefond

22. October 2018

Sparing i aksjefond gir den høyeste forventede utviklingen på sikt. Da skulle man tro at det heteste sparetipset er å sette alle pengene i aksjefond. Så hvorfor vil det likevel være en tabbe for mange av oss?

Les mer
Kron Blogg Unnga Disse Feilene

Børsen faller, men det går helt fint!

17. October 2018

Avisene skriver daglig om aksjefall og spekulerer i om dette er starten på en krise. Ekspertene kommer med ulike råd, selg ene dagen og kjøp andre dagen. Vårt tips: Ta oppvasken, se en god serie eller dra på hytta.

Les mer
Ikke Folg Med

Dagens investeringstips: Følg mindre med på markedet

10. October 2018

Er det ikke slik at jo mer du følger med jo bedre investeringer gjør du? Med historier i nyhetene som: «Ble Bitcoin-millionær» eller «Tapte pensjonspengene over natten» er det fort gjort å slenge seg på trendene eller selge alt når markedet stuper. Men det er ikke den beste strategien for å bli rik. Her er hvorfor.

Les mer