Formue

Satser stort på smartere digital sparing

07. May 2018

Stadig mer av finansverdenen blir digitalisert. Det åpner opp markedet for alle som vil spare smart. Les om suksessen bak Formuesforvaltning og nysatsningen Kron i dagens Finansavisen.

Les mer
Konfirmasjon Familie Kron Blogg

Konfirmasjonsgave: hva skal du gi?

27. April 2018

Våren er i anmarsj. For mange spente 14-15åringer betyr det at den store konfirmasjonsdagen nærmer seg med stormskritt. Med det kommer det evige spørsmålet for deres nære og kjære: hva skal man gi i konfirmasjonsgave? Og hvor mye skal man gi for? 

Les mer
Eiendom Kron Blogg

Er det risikosport å kun investere i eiendom?

16. March 2018

Det ligger i den norske folkesjela å eie eiendom. For de fleste er drømmen å ha noe eget, men mange benytter eiendom også som investering. Er dette den beste formen for investering eller kan det faktisk være en risikosport? 

Les mer
Kron Investeringsselskap

Har du optimalisert fordelene med ditt investeringsselskap?

17. April 2018

Eier du et investeringsselskap? Vet du hvordan du bør investere for å sitte igjen med mest mulig – også etter skatt?  
Her får du noen tips til hvordan du bør gå frem med dine investeringer.

Les mer
Havard Solheim Kron Blogg

Skatt på Bitcoin & Ethereum: unngå skattesmell

06. April 2018

Bitcoin, ethereum og annen kryptovaluta har vært i søkelyset den siste tiden. Mange kjøpte kryptovaluta i løpet av høsten for å ta del i den enorme verdiøkningen. Men hvordan skattlegges egentlig gevinst på denne valutaen? Og hva kan du gjøre for å unngå en smell ved å bryte loven?  
Håvard Solheim, spareekspert i Kron gir sine beste tips til deg som investerer i kryptovaluta.

Les mer
Uavhengig Radgiver2

Skattemeldingen 2018: ikke betal mer enn du skal

06. April 2018

Nå er det den tiden av året igjen. Det er vår i lufta, dagene blir lengre, og ute yrer det av liv etter en lang og tung vinter. Et annet sikkert vårtegn er skattemeldingen. Her får du noen tips til hvordan du effektivt kan gå frem for å ordne skattemeldingen i tide. Så kan du heller bruke tiden din på alt annet våren har å by på. 

Les mer
Kron Blogg Uavhengig Radgiver

Banken – rådgiver eller selger?

03. April 2018

Fondssparing er i vinden om dagen. Det mest naturlige stedet å starte er kanskje å høre med banken din. Hvilke fond anbefaler de? Og hvordan anbefaler de deg å investere sparepengene dine? 

Les mer
Kron Sammenligner Utvikling 2018

Hvordan har våre kunder tålt aksjefallet i forhold til Norges største fond?

27. March 2018

For de fleste fondssparere har det vært en tøff start på 2018. Noen av faktorene som har bidratt negativt er en styrket krone, frykt for økte renter og faren for handelskrig. Det er i slikt ruskevær at vi i Kron ønsker å vise hva vi er gode for. Vi forsøker alltid å finne de beste fondene og spre investeringene for å minimere risikoen.

Les mer