Beste Fond 2018 Kron

Ikke gå glipp av de beste fondene i 2018

20. August 2018

2018 har vært et annerledes år for fondssparing hvor svingninger har gjort sitt inntog igjen. En erfaren investor kjenner igjen dette som et mer normalt år, fordi det er slik aksjemarkedet fungerer. De beste fondene i 2017, når markedet var på topp, var de brede globale fondene. Men hva kjennetegner de beste fondene i 2018?

Les mer
Forvaltningshonorar Fondskostnader

Fondskostnadene spiser utviklingen din!

16. August 2018

I jungelen av forvaltere der ute er det vanskelig for privatpersoner å velge den rette – den som gir best utvikling totalt for dine kostnader. Indeksfond er de rimeligste fondene da de følger markedet og ikke har forvaltere som jobber for å slå markedet. Spørsmålet er om aktivt forvaltede fond er verdt de høyere kostnadene og faktisk slår markedet.

Les mer
Sparekonto

5 grunner til å slutte med sparekonto

10. August 2018

Sparekonto er et godt alternativ for kortvarig sparing eller for å ha en liten buffer dersom noe skjer med leiligheten eller bilen. Undersøkelser viser at rundt 200 000 nordmenn velger å ha mer enn 1 million kroner på sparekontoen. Er dette egentlig smart når det finnes andre alternativer som for eksempel fondssparing lett tilgjengelig?

Les mer
Celine Kron

- Derfor vil jeg fjerne ‘finansken’!

09. August 2018

Celine er Krons ambassadør for å ‘fjerne finansken’. Hun jobber hardt for at det skal være enkelt og spennende å investere i fond. Selv har hun ikke en bakgrunn fra finans, men brenner for mennesker.

Les mer
Sparetips Kron Blogg

5 enkle tips for å spare tusenvis i ferien

18. June 2018

Du har kanskje ferie og nyter late dager ved sjø, strang eller på fjellet? Det er en perfekt anledning til å få unna fem enkle saker man ellers alltid utsetter. Det gir ikke bare god samvittighet, men kan spare deg for tusenvis av kroner i året.

Les mer
Unnga Denen Fondsstrategien Bilde 1

Hold deg unna denne fondsstrategien

18. June 2018

Det er ikke lett å vite hvilket aksjefond man skal velge for sparepengene sine. Mange velger de fondene som har hatt best utviklingen, men er det egentlig den smarteste strategien?

Les mer
Bytte Fond Kron Blogg

Har du feil fond? 3 enkle tips for å sjekke

02. July 2018

Kanskje du investerte i fond med mål om å kjøpe en hytte, spare til pensjon eller rett og slett skape en trygg fremtid. Underveis kan livssituasjonen ha endret seg eller fondene kan ha «mistet futten» og sluttet å prestere slik de gjorde før. Har du fortsatt de investeringene som passer deg og dine mål? Har du de rette fondene? Ta en titt på vår sjekkliste.

Les mer
Ikke Utsett Investeringen

Det er dyrt å utsette investeringen!

05. July 2018

Har du penger du ønsker å spare i fond? Mange venter på det rette øyeblikket for å komme i gang. Målet ditt er kanskje å gå inn på et tidspunkt der kursene ikke er for høye og sikre seg at man får med seg en positiv utvikling. Her forklarer vi hvorfor dette sannsynligvis er en dårlig deal.

Les mer