Bli kunde
Valentines Personlig økonomi

Ikke ta opp dette på Valentine's day

14. Februar 2020

Valentine's Day er dagen for romantikk og kos! Spar den viktige pengesamtalen med kjæresten til 15. februar når dere fortsatt lever på en rosa sky. For en samtale om økonomi kan jo være vanskelig, men desto viktigere for å lykkes med parforholdet på sikt. Her er noen tips til å komme i gang.

Les mer
Kina

Virusfrykten svirrer i markedet

28. Januar 2020

Det er ikke noe nytt at markedet skvetter litt når et nytt virus kommer.

Les mer
Pensjon

Hvordan kan du pensjonere deg tidlig?

27. Januar 2020

Drømmer du om å vise fingeren til sjefen og aldri stå opp tidlig igjen? Eller ønsker du bare å ha muligheten en vakker dag? Under har vi en oppskrift på hvor lang tid du trenger og hvor mye du må spare.

Les mer
Gronn

Investering i miljø eller investere miljøbevisst?

16. Januar 2020

Når man snakker om miljøbevisste investeringer dukker gjerne bilder av solcellepaneler og vindmøller opp i hodet. Men miljøbevisste investeringer er så mye mer og kan gjøres så mye smartere. For oss i Kron handler miljøbevisste investeringer om å balansere dine sparepenger med en bedre miljøprofil.

Les mer
Untitled Design 21

Våre tanker om det nye året og et lite investeringstips

08. Januar 2020

Vi håper du har hatt en fin jul og en god nyttårsfeiring! Kron er klare og vi gleder oss skikkelig til å ta fatt på et nytt år sammen med deg. I 2020 kommer vi til å lansere mange spennende nyheter og vi skal også utvide Kronfamilien med flere personer som vi vil du skal bli kjent med.

Les mer
Black Friday Blog Post 2019 1

Black Friday - 5 tips for å ikke miste hodet

27. November 2019

Mange butikker er allerede i gang med tilbud, men på fredag smeller det med Black Friday og rabatter på alle kanter. Flere har litt blandede følelser til denne dagen, men har du noe du uansett skal kjøpe er det en fin anledning til å spare noen kroner. Her finner du våre beste tips til hvordan du kan gjøre gode kupp uten å miste hodet helt.

Les mer
Tidshorisont Blogg Sparing og investering

Hva er egentlig lang tidshorisont?

22. November 2019

Banker og finansielle rådgivere maser alltid om at man skal ha lang tidshorisont når man sparer i aksjefond. Har du under 10 år i sparehorisont har du etter definisjonen ikke en lang tidshorisont. Under kan du lese om hvorfor.

Les mer
Untitled Design 16

Hvorfor sparer du ikke i fond?

15. November 2019

Som rådgiver får jeg høre mange unnskyldninger om hvorfor folk ikke sparer i fond. Noen av unnskyldningene er riktige, men mange er også basert på myter og frykt.

Les mer