Bli kunde
Hvordan Spare Til Pensjon Kron Pensjon

Hvordan bør du spare til pensjon?

20. Mars 2019

Staten og arbeidsgivere sparer allerede for oss til pensjon, men det er også viktig at du sparer selv hvis du skal kunne leve godt som pensjonist. I denne artikkelen gir vi deg svarene på hvordan du både kan og burde spare til pensjon. Helt til slutt får du også et tips som kan gi deg bedre pensjon på bare 5 minutter!

Les mer
Bor Jeg Skatte For Mye Kron Personlig økonomi

Bør du skatte for mye?

20. Mars 2019

Er du bekymret for skattesmell og velger å betale litt ekstra skatt for å være på den sikre siden? Betaler du for mye skatt for å garantere at du har litt ekstra å rutte med i sommer? Eller vet du egentlig ikke hvordan du bør forholde deg til skatt i det hele tatt?

Les mer
Hva Er En Sparerobot Personlig økonomi

Hva er en sparerobot?

19. Mars 2019

Sparerobot, robotrådgiver eller digital fondsrådgiver. Kjært barn har mange navn! Uansett hva du er kjent med fra før – vet du hvordan de fungerer? Her får du en enkel innføring.

Les mer
Hva Bor Jeg Gjore Med Bonusen Min Personlig økonomi

Hvordan bør du bruke bonusen din?

07. Mars 2019

Våren nærmer seg og for mange er det snart tid for bonus. Det kan være fristende å bruke alt med en gang nå som du har «ekstra» penger, men det er ikke det mest gunstige når du ønsker å ta gode økonomiske valg. Vi har laget en oversikt som gjør at du kan være både fornuftig og unne deg litt ekstra av bonusen din.

Les mer
Myter Fondssparing Sparing og investering

Vi undersøker 6 myter om fondssparing

04. Februar 2019

Du har nok hørt at fondssparing er smart, men vi forstår at mange er usikre. Det er helt naturlig og i denne artikkelen skal vi undersøke de vanligste oppfatninger om fondssparing.

Les mer
Utvikling Avkastning Kan Forvente

Hvilken utvikling kan du forvente deg?

01. Februar 2019

Det spørsmålet vi oftest får fra nye kunder er «hvilken utvikling kan jeg forvente meg?». Vi har ett svar - det er like enkelt som det er vanskelig. Vi skal forklare nærmere.

Les mer
Unnga Pensjons Felle Pensjon

3 feller du bør unngå ved pensjonssparing

22. Januar 2019

Mange synes pensjon virker innviklet. Vi har samlet tre typiske feller som gjør at pensjon kan føles mer komplisert enn det må. Unngår du disse fellene er du på god vei til å kunne leve ut drømmene som pensjonist!

Les mer
Fond Du Bor Unnga 2019 Sparing og investering

5 fondstyper du bør unngå i 2019!

17. Januar 2019

2019 er i gang og flere hundre tusen nordmenn forsøker nå å finne det beste fondet. Det finnes mange fond og fondstyper og det er krevende å finne ut hvilke fond som er best for akkurat deg. Her gir vi deg et innblikk i hva du bør se etter, og hvilke fond som bør få varsellampene til å blinke rødt.

Les mer