Bli kunde
Nar Kommer Skattepengene

Når kommer skattepengene?

06. Juni 2019

Til tross for et noe skiftende vær så langt er det offisielt sommer i Norge. Hvis du er en av de 2,9 millioner av nordmenn som får igjen på skatten i år* er dette også tiden for å snart få penger på konto! Under kan du lese det du trenger å vite om skattepenger og feriepenger for 2019.

Les mer
Slik Takler Du Baksmellen Personlig økonomi

Slik takler du baksmellen!

06. Juni 2019

Ifølge Skatteetaten får hele 2,9 millioner nordmenn penger igjen på skatten, men 800 000 av oss får baksmell*. Hvis du er en av dem og ikke har planen klar for hvordan du skal komme ajour skal vi hjelpe deg på veien.

Les mer
Savner Du Gode Rad For Nettop Deg 2 Aktuelt

Menneskene bak spareroboten Kron

23. Mai 2019

Bak de automatiserte løsningene i Kron sitter blant annet våre spareeksperter. De er tilgjengelig for deg på chat med svar på de aller fleste spørsmål du har om fondssparing! Vi har tatt en prat med noen i teamet.

Les mer
Havard Sparing Til Sommerferien Sparing og investering

Slik sparer jeg til sommerferien

21. Mai 2019

Jeg elsker å spare! Jeg har derimot alltid syntes kortsiktig sparing har vært litt vanskelig. Her tenker jeg trolig litt annerledes enn mange, men jeg synes det føles bedre å ha pengene i investeringer. Det er mer morsomt å investere pengene enn å sløse de bort. Til sparingen til årets ferietur hadde jeg derimot lyst til å prøve noe nytt og prøvde noen spareapper.

Les mer
Arv 3 Viktige Ting A Huske Pa Personlig økonomi

Arv: 3 viktige ting å huske på

16. Mai 2019

Arv kan være vanskelig. Det er mye å tenke på, og ofte står vi ovenfor store beslutninger når det gjelder eiendom, penger eller aksjesparekonto. Derfor gir vi deg tre tips til hva du bør tenke på ved et arveoppgjør.

Les mer
Investere Er Ikke Som A Kjore Berg Og Dalbane Sparing og investering

Å investere er ikke som å kjøre berg- og dalbane! 

14. Mai 2019

Du har kanskje opplevd en situasjon der du snakker med en finansiell rådgiver. Han eller hun stiller deg følgende spørsmål: «Liker du å kjøre berg- og dalbane?» Det innebærer fart og spenning og kan si noe om hvor villig du er til å ta risiko. Men gir det svar på hvor mye risiko du bør ta med sparepengene dine?

Les mer
Tre Gode Okonomiske Avgjorelser Du Bor Ta Na Personlig økonomi

Tre gode økonomiske avgjørelser du bør ta nå

10. Mai 2019

Økonomisk sikkerhet er viktig for de aller fleste. Det finnes mange tiltak du kan gjøre for å få flere muligheter og kunne gjøre det du ønsker. Vi har samlet tre gode tips til deg som vil begynne allerede nå!

Les mer
Rebalansering Sparing og investering

Unngå feilen de fleste gjør ved fondssparing

25. April 2019

Mange gjør den samme feilen når de sparer i fond: de justerer ikke fondene sine. Aksjemarkedene nærmer seg rekordhøyder etter en veldig god start på 2019, som betyr at mange får en skjevfordeling av fondssparingen sin. Her forklarer vi hva det er og hva du bør gjøre.

Les mer