Slik fungerer Kron

Kron tilbyr en smartere og mer lønnsom måte å investere dine sparepenger på. Det skal være enkelt å investere i fond - og Kron velger de beste fondene for akkurat deg. Hvis du lurer på noe ta kontakt med våre spareeksperter på chatten.

Hvorfor vi har laget Kron på 1 minutt

Sparing i fond gjort enkelt

Dette får du

Kron investerer i de beste fondene

Kron gjør det enkelt å investere i fond. Kron investerer dine sparepenger i de beste fondene for nettopp deg. Det starter med at du svarer på noen spørsmål så vi kan kartlegge dine ønsker og økonomiske situasjon, før vi setter sammen en spareplan. Deretter investerer våre eksperter dine sparepenger, og du slipper å ta egne valg. Derfor vil du aldri gjøre feil hos Kron!

Lurer du på hvordan Kron finner de beste fondene?
Vil du vite mer om Krons investeringsfilosofi?

Kron holder deg oppdatert

Kron passer hele tiden på sparepengene dine slik at de vokser. Om du har behov for en aksjesparekonto eller justering ordner Kron det. Du kan lene deg tilbake og slappe av. Vi i Kron holder deg oppdatert dersom det hender noe i verden som kan påvirke dine sparepenger. Kron gir deg også forklaringer på hvorfor hendelsene har funnet sted. Inne i appen kan du alltid følge med og se status for dine investeringer.

Du kan være med å bestemme

Du kan alltid være sikker på at Kron vil velge de beste fondene for deg. Men dersom du har spesielle interesser for dine investeringer kan du velge et tema for spareplanen din. Teknologi er for deg som er interessert i digitalisering og roboter. Hvis du synes fornybar energi er spennende, velger du Miljøbevisst. Eller ønsker du å investere i likestilte bedrifter, da velger du Likestilling.

Les mer om våre tema

Pengene vokser raskere

Kron hjelper deg å spare smartere og mer lønnsomt. Dermed kan pengene dine vokse med 2,5 % mer enn for en gjennomsnittelig fondssparer. Det er fordi vi i Kron finner de beste fondene for deg, sørger for at du er investert til riktig tid og gjennom lavere kostnader. Slik hjelper Kron deg til å gjøre bedre investeringer.

Les mer om dette

På en måte alle forstår

Investering, fond og finans kan virke vanskelig og uforståelig. Vi i Kron har gjort noe med det. Kron-grafen fargelegges ut i fra hvordan det går med pengene dine. Slik holder du enkelt oversikten.