Bli kunde

Internship - Deltid

Har du lyst til å jobbe med sparing og personlig økonomi i et Fintech selskap som nylig ble kåret til Norges beste sparerobot? 🎉

Hvem er vi? 👨‍👩‍👧‍👦

Skjulte kostnader, trege prosesser og dårlige brukeropplevelser. Det er tilbudet som møter de som søker råd når de skal investere sparepengene sine i dag. Vi i Kron bestemte oss derfor for å utfordre gigantene som tar hånd om penger. Dette kan vi gjøre enda bedre!

Vårt mål er like enkelt som det er ambisiøst – på tre år skal vi bli nordmenns foretrukne sparetjeneste.

For å nå dette målet skal vi gi alle våre kunder, uavhengig av størrelsen på sparepengene, tilgang til de samme rådene som tidligere kun var forbeholdt de rikeste. Det gjør vi gjennom en enkel, personlig og intelligent plattform som også tar hensyn til hver enkelt sparer sine behov og ønsker.

Vi er på god vei til å nå dette målet siden lanseringen i 2017. Nå skal vi videre og må utvide. Kanskje du er den vi leter etter?

Vår kultur 💚

Vi har ingen byråkratiske prosesser og gjemmer oss ikke bak tomme titler. Hos oss dyrker vi talenter, og alle får muligheten til å bidra med sin spesialkompetanse. Sammen er vi så mye bedre! Vi gjør feil, lærer av det, og backer hverandre opp. Vi verdsetter mangfold i teamet – når vi er forskjellige utfyller vi hverandre enda bedre.

Sentrale arbeidsoppgaver 📇

Som intern i Kron vil du jobbe med overføringer av aksjesparekontoer fra andre tilbydere til Kron. Her vil det også være behov for kundeoppfølging av kundene som ønsker å overføre fondene sine til Kron. Det vil også være prosjektarbeid på videreutvikling og forbedring. Prosessene kan alltid bli bedre!

Hvem ser vi etter? 🙋‍♂️🙋‍♀️

Kron søker en ny medarbeider til 0,5 - 1 års internship med mulighet for forlengelse. Vi ser etter deg som er bachelor- eller masterstudent på høyskole eller universitet. En stor del av arbeidsoppgavene er å jobbe med Excel, så en god kunnskap innenfor dette er derfor viktig. Noe kunnskap innen VBA, SQL eller Python vil være en fordel, men ikke et krav. Det vil kunne være behov for kundekontakt og kundeoppfølging, hovedsakelig på mail, derfor er gode skriftlige og muntlige egenskaper viktig.

Vi ønsker deg som er strukturert og planleggende, og er proaktiv og innovativ. Vi verdsetter at du har et ønske om forbedring og utvikling for Kron, og at du drives av gode resultater og service. Det er også viktig at du har evnen til å balansere en hektisk studiehverdag med en deltidsjobb.

Vi tilbyr 🍯

Som intern i Kron får du utfordrende arbeidsoppgaver i et ungt miljø med ulike bakgrunner, utdannelser og interesser. Hos oss drives alle av å skape noe nytt og revolusjonerende, men også av ekstra god kaffe! Du vil bli en del av et team som jobber hardt for å markere vår sparerobot på kartet. Vi har et sterkt ønske om å digitalisere operasjonelle prosesser og gjøre de så sømløse som mulig.

Nå vet du litt mer om oss, hva vi driver med og hvem vi ser etter. Synes du dette hørtes spennende ut? Da vil vi veldig gjerne høre fra deg!

Ved eventuelle spørsmål vedrørende stillingen, send en mail til havard.solheim@kron.no eller tine.eriksen@kron.no.

CV, søknad og vitnemål legges ved søknaden.

Søknadsfrist: Mandag 18.02.2019 kl. 23.59


Vi ser frem til å høre fra deg!

Søk her