Bli kunde
Investere Er Ikke Som A Kjore Berg Og Dalbane Sparing og investering

Å investere er ikke som å kjøre berg- og dalbane! 

14. Mai 2019

Du har kanskje opplevd en situasjon der du snakker med en finansiell rådgiver. Han eller hun stiller deg følgende spørsmål: «Liker du å kjøre berg- og dalbane?» Det innebærer fart og spenning og kan si noe om hvor villig du er til å ta risiko. Men gir det svar på hvor mye risiko du bør ta med sparepengene dine?

Les mer
Tre Gode Okonomiske Avgjorelser Du Bor Ta Na Personlig økonomi

Tre gode økonomiske avgjørelser du bør ta nå

10. Mai 2019

Økonomisk sikkerhet er viktig for de aller fleste. Det finnes mange tiltak du kan gjøre for å få flere muligheter og kunne gjøre det du ønsker. Vi har samlet tre gode tips til deg som vil begynne allerede nå!

Les mer
Rebalansering Sparing og investering

Unngå feilen de fleste gjør ved fondssparing

25. April 2019

Mange gjør den samme feilen når de sparer i fond: de justerer ikke fondene sine. Aksjemarkedene nærmer seg rekordhøyder etter en veldig god start på 2019, som betyr at mange får en skjevfordeling av fondssparingen sin. Her forklarer vi hva det er og hva du bør gjøre.

Les mer
Oslo Bors Feirer 200 Ar Aktuelt

Oslo Børs feirer 200 år!

11. April 2019

Oslo Børs har nå nesten 200 års historie som markedsplass, først for varer og valuta, og senere for verdipapirer. Børsen sørger for at investorer kan handle trygt, og at selskaper effektivt kan hente inn kapital de behøver i regulerte former. Men hvordan har disse 200 årene egentlig vært?

Les mer
Forbrukerradet Vil Forby Returprovisjon Nyheter

Forbrukerrådet vil forby returprovisjoner – vi er enig!

01. April 2019

Nylig utarbeidet Forbrukerrådet en rapport hvor de argumenterer for å fjerne returprovisjoner. For de fleste er dette et fremmedord, men for de som tilbyr fond er det kilden til inntekt. Vi er enig i at returprovisjoner burde fjernes, det vil gjøre det billigere og mer oversiktlig for deg.

Les mer
Hvordan Du Bor Spare Til Pensjon Pensjon

Hvordan bør du spare til pensjon?

20. Mars 2019

Staten og arbeidsgivere sparer allerede for oss til pensjon, men det er også viktig at du sparer selv hvis du skal kunne leve godt som pensjonist. I denne artikkelen gir vi deg svarene på hvordan du både kan og burde spare til pensjon. Helt til slutt får du også et tips som kan gi deg bedre pensjon på bare 5 minutter!

Les mer
Bor Du Skatte For Mye Personlig økonomi

Bør du skatte for mye?

20. Mars 2019

Er du bekymret for skattesmell og velger å betale litt ekstra skatt for å være på den sikre siden? Betaler du for mye skatt for å garantere at du har litt ekstra å rutte med i sommer? Eller vet du egentlig ikke hvordan du bør forholde deg til skatt i det hele tatt?

Les mer
Hva Er En Sparerobot2 Personlig økonomi

Hva er en sparerobot?

19. Mars 2019

Sparerobot, robotrådgiver eller digital fondsrådgiver. Kjært barn har mange navn! Uansett hva du er kjent med fra før – vet du hvordan de fungerer? Her får du en enkel innføring.

Les mer