Bli kunde
Unnga Pensjons Felle Pensjon

3 feller du bør unngå ved pensjonssparing

22. Januar 2019

Mange synes pensjon virker innviklet. Vi har samlet tre typiske feller som gjør at pensjon kan føles mer komplisert enn det må. Unngår du disse fellene er du på god vei til å kunne leve ut drømmene som pensjonist!

Les mer
Fond Du Bor Unnga 2019 Sparing og investering

5 fondstyper du bør unngå i 2019!

17. Januar 2019

2019 er i gang og flere hundre tusen nordmenn forsøker nå å finne det beste fondet. Det finnes mange fond og fondstyper og det er krevende å finne ut hvilke fond som er best for akkurat deg. Her gir vi deg et innblikk i hva du bør se etter, og hvilke fond som bør få varsellampene til å blinke rødt.

Les mer
Kron Utvikling 2018 Aktuelt

Hvordan leverte Krons investeringer i 2018?

15. Januar 2019

Sammenlignet med de foregående årene var 2018 et trist år i aksjemarkedet. Året var preget av Trump og handelskrig, og investorene fryktet økte renter og mindre vekst i verden. Som følge av dette ble børsen verden rundt sendt nedover, og sparepengene krympet.

Les mer
Beste Fond 2019 Sparing og investering

Investeringstips: Hva er det beste fondet i 2019?

10. Januar 2019

Alle ønsker å gjøre en smart investering og søker etter det beste fondet å investere i, men det kan være vanskelig å vite hva som er det rette for deg. Å ha alle pengene på sparekonto gjør dessverre at du taper penger fordi renten er så lav. I investeringsguiden vår finner du oversikt over de ulike investeringstypene, og tilslutt en anbefaling av det beste fondet.

Les mer
Nye Miljofond Vontobel 2 Sparing og investering

La sparepengene spare miljøet

10. Januar 2019

Nå kan du slå to fluer i en smekk og spare penger samtidig som du sparer miljøet. Invester miljøbevisst i bærekraftige fond.

Les mer
Invester Som Oljefondet2 Sparing og investering

Invester som Oljefondet med et par klikk!

10. Januar 2019

Oljefondet, eller Statens Pensjonsfond Utland, forvalter mer enn 8000 milliarder kroner. Det er svimlende summer. Så hva kan du som privat investor lære av oljefondet? Og bør du investere som dem?

Les mer
Bli Smart Investor I 2019 Sparing og investering

Bli en smartere investor i 2019

08. Januar 2019

Hva ønsker du deg i 2019? Du drømmer kanskje om å skape deg en formue? Heller enn å satse på å bli lottomillionær kan du investere pengene dine. Så hvordan kan du investere smartere i 2019? Her får du fem tips til hva du bør tenke på som investor.

Les mer
Bedre Okonomi Etter Jula Personlig økonomi

5 smarte tips for god økonomi etter julestria

07. Januar 2019

Julen er over og et nytt år er her! Desember er en dyr måned for de aller fleste, men januar er en gylden mulighet for å rydde opp i lommeboken. Vi har samlet 5 enkle sparetips for å komme ajour med økonomien slik at du er bedre rustet for et nytt år.

Les mer