Bli kunde
Hvordan Kan Du Bli Familiens Okonomiekspert

Hvordan kan du bli familiens økonomiekspert?

17. Juni 2019

Er du den som blir spurt om å ta kontrollen over budsjett, planlegging av ferier, handling, sparing og alt annet innen økonomi? Er du ofte utnevnt som økonomisk ansvarlig? Da har vi noen tips til deg for å ha enda bedre oversikt og for å beholde denne rollen!

Les mer
Fa Mest Mulig Ut Av Fp Sparing og investering

Bli millionær av feriepengene

14. Juni 2019

For mange av oss kan det nesten føles ut som å vinne i lotto når feriepengene kommer på konto, til tross for at det er vår egen fortjeneste. Som regel kan det resultere i en brukerfest, og når sommeren er på hell vet du kanskje ikke helt hva pengene gikk til. Er du en av de mange som heller vil få litt ekstra ut av pengene? Vi har et godt alternativ til deg.

Les mer
Skal Du Gifte Deg  Skjekk Vare Betse Sparetips Personlig økonomi

Skal du gifte deg? Sjekk våre fire beste sparetips

11. Juni 2019

Et bryllup kan bli veldig dyrt, men det er ingen fasit på hvordan det skal feires eller hvor mye penger der bør bruke. Dagen bør bli slik du og din partner ønsker! Derfor har vi samlet fire gode tips for å få det bryllupet dere vil ha uten å bli ruinert.

Les mer
Nar Kommer Skattepengene

Når kommer skattepengene?

06. Juni 2019

Til tross for et noe skiftende vær så langt er det offisielt sommer i Norge. Hvis du er en av de 2,9 millioner av nordmenn som får igjen på skatten i år* er dette også tiden for å snart få penger på konto! Under kan du lese det du trenger å vite om skattepenger og feriepenger for 2019.

Les mer
Slik Takler Du Baksmellen Personlig økonomi

Slik takler du baksmellen!

06. Juni 2019

Ifølge Skatteetaten får hele 2,9 millioner nordmenn penger igjen på skatten, men 800 000 av oss får baksmell*. Hvis du er en av dem og ikke har planen klar for hvordan du skal komme ajour skal vi hjelpe deg på veien.

Les mer
Savner Du Gode Rad For Nettop Deg 2 Aktuelt

Menneskene bak spareroboten Kron

23. Mai 2019

Bak de automatiserte løsningene i Kron sitter blant annet våre spareeksperter. De er tilgjengelig for deg på chat med svar på de aller fleste spørsmål du har om fondssparing! Vi har tatt en prat med noen i teamet.

Les mer
Havard Sparing Til Sommerferien Sparing og investering

Slik sparer jeg til sommerferien

21. Mai 2019

Jeg elsker å spare! Jeg har derimot alltid syntes kortsiktig sparing har vært litt vanskelig. Her tenker jeg trolig litt annerledes enn mange, men jeg synes det føles bedre å ha pengene i investeringer. Det er mer morsomt å investere pengene enn å sløse de bort. Til sparingen til årets ferietur hadde jeg derimot lyst til å prøve noe nytt og prøvde noen spareapper.

Les mer
Arv 3 Viktige Ting A Huske Pa Personlig økonomi

Arv: 3 viktige ting å huske på

16. Mai 2019

Arv kan være vanskelig. Det er mye å tenke på, og ofte står vi ovenfor store beslutninger når det gjelder eiendom, penger eller aksjesparekonto. Derfor gir vi deg tre tips til hva du bør tenke på ved et arveoppgjør.

Les mer