Bli kunde
Rett Opp Okonomien

Rett opp økonomien etter sommerferien

06. August 2019

Ble sommerferien litt dyrere enn forventet? Eller har du lyst på en ny start for økonomien? Her får du noen enkle tips for hva du kan gjøre.

Les mer
Rentene Oker Hva Gjor Du Na Aktuelt

Rentene øker! Hva gjør du nå?

20. Juni 2019

Sentralbanken har i dag økt styringsrenten fra 1 til 1,25 %. Det betyr dyrere forbruk, samtidig får du mer igjen for sparingen din. Så er renteøkningen bra eller dårlig for deg?

Les mer
Hvordan Kan Du Bli Familiens Okonomiekspert

Hvordan kan du bli familiens økonomiekspert?

17. Juni 2019

Er du den som blir spurt om å ta kontrollen over budsjett, planlegging av ferier, handling, sparing og alt annet innen økonomi? Er du ofte utnevnt som økonomisk ansvarlig? Da har vi noen tips til deg for å ha enda bedre oversikt og for å beholde denne rollen!

Les mer
Fa Mest Mulig Ut Av Fp Sparing og investering

Bli millionær av feriepengene

14. Juni 2019

For mange av oss kan det nesten føles ut som å vinne i lotto når feriepengene kommer på konto, til tross for at det er vår egen fortjeneste. Som regel kan det resultere i en brukerfest, og når sommeren er på hell vet du kanskje ikke helt hva pengene gikk til. Er du en av de mange som heller vil få litt ekstra ut av pengene? Vi har et godt alternativ til deg.

Les mer
Skal Du Gifte Deg  Skjekk Vare Betse Sparetips Personlig økonomi

Skal du gifte deg? Sjekk våre fire beste sparetips

11. Juni 2019

Et bryllup kan bli veldig dyrt, men det er ingen fasit på hvordan det skal feires eller hvor mye penger der bør bruke. Dagen bør bli slik du og din partner ønsker! Derfor har vi samlet fire gode tips for å få det bryllupet dere vil ha uten å bli ruinert.

Les mer
Nar Kommer Skattepengene

Når kommer skattepengene?

06. Juni 2019

Til tross for et noe skiftende vær så langt er det offisielt sommer i Norge. Hvis du er en av de 2,9 millioner av nordmenn som får igjen på skatten i år* er dette også tiden for å snart få penger på konto! Under kan du lese det du trenger å vite om skattepenger og feriepenger for 2019.

Les mer
Slik Takler Du Baksmellen Personlig økonomi

Slik takler du baksmellen!

06. Juni 2019

Ifølge Skatteetaten får hele 2,9 millioner nordmenn penger igjen på skatten, men 800 000 av oss får baksmell*. Hvis du er en av dem og ikke har planen klar for hvordan du skal komme ajour skal vi hjelpe deg på veien.

Les mer
Savner Du Gode Rad For Nettop Deg 2 Aktuelt

Menneskene bak spareroboten Kron

23. Mai 2019

Bak de automatiserte løsningene i Kron sitter blant annet våre spareeksperter. De er tilgjengelig for deg på chat med svar på de aller fleste spørsmål du har om fondssparing! Vi har tatt en prat med noen i teamet.

Les mer