Bli kunde
Kron Blogg Unnga Disse Feilene

Børsen faller, men det går helt fint!

17. October 2018

Avisene skriver daglig om aksjefall og spekulerer i om dette er starten på en krise. Ekspertene kommer med ulike råd, selg ene dagen og kjøp andre dagen. Vårt tips: Ta oppvasken, se en god serie eller dra på hytta.

Les mer
Ikke Folg Med

Dagens investeringstips: Følg mindre med på markedet

10. October 2018

Er det ikke slik at jo mer du følger med jo bedre investeringer gjør du? Med historier i nyhetene som: «Ble Bitcoin-millionær» eller «Tapte pensjonspengene over natten» er det fort gjort å slenge seg på trendene eller selge alt når markedet stuper. Men det er ikke den beste strategien for å bli rik. Her er hvorfor.

Les mer
Testamente

Bør du skrive testamente?

01. October 2018

Et testament er ikke for meg, tenker du kanskje. Det er lett å tenke at «arveloven ordner det», eller at «barna mine er gode venner, så det er ikke nødvendig». Uten testament bestemmer arveloven hvem som skal arve deg, men hva sier egentlig loven?

Les mer
Robotradgiver

Gir spareroboter større suksess?

01. October 2018

Sparer du eller ønsker du å spare i fond? De siste årene har flere såkalte spareroboter, eller robotrådgivere, kommet på banen. Vil spareroboter overvinne den tradisjonelle fondsforvalteren?

Les mer
Sparetips Hostferie

7 smarte sparetips til høstferien

26. September 2018

De fleste av oss vet at vi burde spare. Utfordringen er å finne ut hvordan man skal fordele inntekten sin mellom forbruk, nedbetaling av lån og selve sparingen. Å spare smart, handler ikke om å spare på alt. Les våre råd om hvordan du kan spare smartest mulig på reisen.

Les mer
Hva Er Ips Kron

Er IPS egentlig noe for deg?

26. September 2018

Etter at ordningen for Individuell Pensjonssparing (IPS) ble lansert i ny drakt i 2017 har IPS blitt det nye buzzword på sparefronten. Alle bør spare til pensjon, men IPS ikke er den beste løsningen for alle. Her får du oversikten over alt du behøver å vite om IPS.

Les mer
Renta Gar Opp Kron

Rentene øker! Hva gjør du nå?

20. September 2018

Sentralbanken har i dag økt styringsrenten til 0,75 %. Det betyr dyrere forbruk, samtidig får du mer igjen for sparingen din. Så er renteøkningen bra eller dårlig for deg?

Les mer
Betale Ned Gjeld Eller Spare

Bør du egentlig spare mer?

18. September 2018

Bør du prioritere å betale ned gjelden din, eller få sparepengene til å vokse i fond? Det kan være vanskelig å velge. Her er noen enkle tommelfingerregler du bør følge.

Les mer