Bli kunde
Bli Smart Investor I 2019 Sparing og investering

Bli en smartere investor i 2019

08. Januar 2019

Hva ønsker du deg i 2019? Du drømmer kanskje om å skape deg en formue? Heller enn å satse på å bli lottomillionær kan du investere pengene dine. Så hvordan kan du investere smartere i 2019? Her får du fem tips til hva du bør tenke på.

Les mer
Bedre Okonomi Etter Jula Personlig økonomi

5 smarte tips for god økonomi etter julestria

07. Januar 2019

Julen er over og et nytt år er her! Desember er en dyr måned for de aller fleste, men januar er en gylden mulighet for å rydde opp i lommeboken. Vi har samlet 5 enkle tips for å komme ajour med økonomien slik at du er bedre rustet for et nytt år.

Les mer
Juleferie Jul Gaver Okonomi Personlig økonomi

Unngå juleferie med dårlig samvittighet

14. Desember 2018

Desember er tiden for å være med venner og familie, middager og hygge. Mange føler kanskje at pengene renner bort til julegaver, nye klær og alt annet som må kjøpes. Følg våre fem tips før julaften så slipper du å sitte med dårlig samvittighet for økonomien.

Les mer
Sparerobot For Deg Sparing og investering

5 grunner til å velge bort spareroboten

13. Desember 2018

Spareroboter har fått mye oppmerksomhet fra eksperter tidligere i høst. Blant annet foretok Dine Penger en test av Norges spareroboter der Kron ble testvinner over Nordea, Nordnet og Sbanken. Dette er kanskje ikke for alle så sjekk om du heller bør velge å investere sparepengene selv.

Les mer
Dagligleder Joar Hagatun Nyheter

Kron vant test av spareroboter

29. November 2018

Dine Penger har gjennomført en test av de fire sparerobotene som er tilgjengelig i Norge fra Nordnet, Nordea, Sbanken og Kron. Journalisten investerte 10.000 kr hos alle og vurderte hvilke råd han fikk, pris og generell brukeropplevelse. Vi i Kron-teamet er veldig stolte av at Dine Penger likte Kron best.

Les mer
Warren Buffet Indeksfond Sparing og investering

Verdens ledende investor anbefaler indeksfond

19. November 2018

Warren Buffett er en av tidenes mest suksessfulle investorer og verdens tredje rikeste mann. Formuen sin har han skapt gjennom langsiktige og trygge investeringer. Her får du hans beste investeringstips.

Les mer
Aksjesparekonto Eller Investeringsselskap Sparing og investering

Aksjesparekonto eller investeringsselskap: hva bør du velge?

07. November 2018

Etter at Aksjesparekonto kom på markedet i fjor, har flere fått tilgang til fordelene med å investere i aksjer og aksjefond. Først og fremst gir det skattemessige fordeler. Men finnes det fortsatt grunn til å velge investeringsselskap?

Les mer
Lei Av Unodvendig Skatt Sparing og investering

Lei av unødvendig skatt?

31. Oktober 2018

Den gjennomsnittlige nordmann sparer ca. kr. 181 000,- på aksjesparekonto. Dersom du flytter aksjefond inn på aksjesparekonto før nyttår, så slipper du unødvendig skatt. Skynd deg å utnytte skatteregelen før året er omme.

Les mer